Til dig som føler dig hjemløs på den politiske venstrefløj.

leftnews.dk er siden der henvender sig til dig, der står længst ude på venstrefløjen, men som ikke kan finde politiske meningsfæller i nogle af partierne på den såkaldte venstrefløj i Danmark: Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti og i Enhedslisten.

leftnews.dk er for dig som føler dig politisk hjemløs på venstrefløjen og som frustreres af den politiske tomgang og de manglende perspektiver på den politiske venstrefløj.

Mig bekendt findes der intet forum, hvor revolutionære marxister kan mødes og drøfte klassernes kamp mod hinanden og arbejderklassens og dens allieredes kamp mod den borgerlige statsmagt.

De reformistiske partier Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti og senest Enhedslisten har for længst forladt deres oprindelige socialistiske udgangspunkt og er blevet systemets ”tjenere”.

Socialdemokratiet og Socialistisk Folkeparti har længe vist sig som sande klasseforrædere med deres arbejder -og fagforeningsfjendske ”nødvendige” borgerlige politik.

Enhedslisten er vokset ud af en reformistisk og stalinistisk tradition i Socialistisk Folkeparti og Danmark Kommunistisk Parti og har aldrig har haft i sinde at bryde med denne fortid.

Små pseudorevolutionære fraktioner i Enhedslisten som Socialistisk Arbejderpartiparti har nu opløst sig selv og er blevet et med Enhedslisten.

Enhedslisten har intet revolutionært potentiale, men er et traditionelt reformistisk parti, som ikke har rod i arbejderklassen og kun enkelte af dens medlemmer indtager poster i fagbevægelsen som bureaukrater på mellemste niveau.  

Enhedslisten tager ikke en gang sit politiske program alvorligt og er derfor kun bundet af sit parlamentariske arbejde.

Enhedslistens politik fører ingen vegne og bidrager kun til at skabe illusioner blandt dets socialistiske vælgere om, at flere mandater i Folketinget fører til socialisme.

Denne vej fører Enhedslisten ind i en parlamentarisk blindgyde, som kun kan ende galt.

Det er et kæmpe illusionsnummer, som kun tjener til at narre listens socialistiske vælgere til at tro at vejen til socialisme går gennem parlamentet, Folketinget.

Om Enhedslisten så fik 24 eller 36 mandater, ville Danmark ikke være et skridt nærmere socialismen.

Hvor ved vi det fra? Arbejderklassens historiske erfaringer fortæller os det.

Den som ikke ønsker at tage ved lære af arbejderklassens historiske erfaringer - sejre som nederlag - er selv dømt til at lide nederlag og kommer aldrig til magten.        

Teksterne på leftnews.dk fortæller om arbejderbevægelsens bitre nederlag og få sejre. Kun ved at lære af disse erfaringer kan socialister komme nærmere deres mål.

For de som ønsker at stifte nærmere bekendtskab med forfatteren til teksterne på leftnews.dk kan jeg henvise til min bog:

Palle alene i verden. Fra pæn dreng til oprører. En personlig og politisk biografi. Underskoven. 2014.

Oktober 2016 udkom en samling af mine blogindlæg på leftnews.dk:

Hovedet på bloggen - hånden på hjertet. 6o blogs fra min blog leftnews.dk Et kalejdoskopisk billede af verdens gang i sommeren 2016. Trykværket.